Nieuws & Events

Vacature Medewerker Planning & Support Amstelveen

Het team in Amstelveen zoekt een medewerker Planning & Support (16-24 uur per week). Je krijgt te maken met een complexe planning met veel verschillende onderdelen. We zoeken daarom iemand die consciëntieus is en regelmatig, procedureel werk geen probleem vindt. Je bent van harte welkom in ons team!

Vacature Consultant Amstelveen (medior/senior)

LTP TestNed is marktleider in veiligheidsassessments. Het team in Amstelveen zoekt een enthousiaste, ondernemende collega (32-40 uur). Jouw werkzaamheden: uitvoeren assessments, projectleiding, consultancy & advies, beheer klantportfolio en het onderzoeken van nieuwe sectoren/klanten.

#DOESLIEF voor elkaar

SIRE heeft deze week de campagne #DOESLIEF gelanceerd. Helaas neemt onaardigheid en agressie in steeds meer beroepsgroepen toe. Dat zien wij ook terug bij veel van onze opdrachtgevers. Het is een maatschappelijk probleem dat aandacht vereist van alle betrokken partijen.

Het aantal bedrijfsongevallen blijft stijgen!

Eén moment van onoplettendheid, afleiding, toch iets doen waarvan je eigenlijk weet dat het niet mag of onhandig is, en een nieuw bedrijfsongeval is een feit. De inspectie SZW heeft deze week nieuwe cijfers gepresenteerd en deze zijn alarmerend. Expliciet wordt de toenemende werkdruk genoemd.

LTP in het AD: Hier testen ze hoe goed sollicitanten tegen stress kunnen

Een interview met Jan Kwint en Marius de Bruin van LTP en enkele assessmentkandidaten. Bij LTP worden jaarlijks duizenden mensen getest. Bijvoorbeeld omdat ze in de race zijn voor een bepaalde functie of zich verder willen ontwikkelen. Emotionele stabiliteit is hierbij minstens zo belangrijk als logisch kunnen redeneren.

Weinig betrokken medewerkers vormen een veiligheidsrisico!

De veiligheidsrisico’s voor bijvoorbeeld een psycholoog zijn op het werk minimaal. Want wat kan er gebeuren achter je laptop of als je in gesprek bent? Een ander verhaal is het voor werknemers in sectoren waar de risico’s dagelijks aanwezig zijn: mensen die werken met gevaarlijke stoffen, werken op hoogte […]