Diensten

Diensten

Veiligheid in organisaties wordt deels geborgd door protocollen, richtlijnen en de inrichting van een optimale werkomgeving, maar de factor ‘mens’ kan en mag zeker niet onderschat worden. Onderstaande diensten bieden inzicht in ‘The Human Factor in Safety’.

De TestNed adviseurs staan voor u klaar om een aanpak voor uw organisatie te ontwikkelen. Passend bij de context en uw specifieke wensen en eisen. Wilt u verder praten of een vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op.

Veiligheidskeuringen

Wij zijn door ILT en RailAlert erkend voor het verrichten van veiligheidskeuringen en hebben ruim 20 jaar ervaring binnen de openbaar vervoer- en spoorbranche.Lees verder »

Veiligheidsassessments

Op basis van data kunnen wij gericht testen hetgeen goede voorspellende waarde heeft voor het veiligheidsbewust handelen in de praktijk.Lees verder »

Inzicht en Advies

Wij adviseren over de rol van de mens (de ‘human factor in safety’) bij het veilig werken. Daarnaast bieden we ondersteuning bij de uitvoering van op maat gemaakte keuringsprocessen.Lees verder »

Online Assessment: De Veiligheidsfactor™

De Veiligheidsfactor™ brengt persoonskenmerken in kaart die van belang zijn bij veiligheidskritische functies. Is er sprake van een risico? Het rapport kan gebruikt worden als input voor selectie- of ontwikkelgesprekken.Lees verder »

De-escalatie Scan

Met dit online assessment krijg je inzicht in iemands de-escalerend vermogen. Wat zijn de persoonlijkheidstrekken van die (potentiële) medewerker? Is hij of zij gemakkelijk, moeilijk of in het geheel niet goed in staat om de-escalerend op te kunnen treden?Lees verder »