Diensten

Veiligheidsassessments

Beschikt iemand over de juiste kwaliteiten en vaardigheden om de functie naar behoren uit te voeren? Of in ieder geval de aanleg heeft om deze te ontwikkelen? Wat zijn iemands sterke kanten, kansen, aandachtspunten en risico’s? Een veiligheidsassessment biedt de nodige inzichten.

Met deze informatie kunt u (nieuwe) medewerkers zo effectief mogelijk inzetten. En waar nodig, kan er gekeken worden naar aanpassingen of ontwikkeling van medewerkers.

Past iemand bij de functie én bij uw organisatie?
TestNed heeft veel ervaring met het afnemen van assessments op vmbo- en mbo-niveau. De afgelopen jaren hebben wij vele duizenden kandidaten beoordeeld voor functies waarin een balans tussen servicegerichtheid, de-escalerend vermogen en handhaving vereist is. Op basis van deze kennis en ervaring kunnen wij voor u zeer gericht kandidaten testen. Hierdoor hebben onze assessments een hoge voorspellende waarde. Met een veiligheidsassessment van TestNed krijgt u medewerkers die passen bij de betreffende functie én bij uw organisatie.

Persoonlijke benadering
Een assessment doen is altijd spannend. Zeker voor mensen die hier nog niet eerder mee te maken hebben gehad. Bij TestNed worden kandidaten op een persoonlijke wijze begeleid. Zij krijgen een uitnodiging met een duidelijke uitleg van het assessmentdoel en het programma. En op de dag zelf worden zij hartelijk ontvangen en op hun gemak gesteld. Wij doen er alles aan om de kandidaten te ontzorgen, zodat zij zich helemaal op hun assessment kunnen richten.

Meer weten? Laat een bericht achter.

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.