25 augustus en 24 september │ Gratis basistraining ‘Duurzame inzetbaarheid in de Veiligheidsregio’

25 augustus en 24 september │ Gratis basistraining ‘Duurzame inzetbaarheid in de Veiligheidsregio’

De Veiligheidsregio’s in Nederland moeten zorgen voor een slagvaardige crisisbeheersing, brandweerzorg en geneeskundige hulpverlening. Het doel is om zo effectief mogelijk te anticiperen op diverse risico’s, zodat de samenleving zo snel als mogelijk weer terug kan keren naar ‘normaal’. Deze risico’s en crises zijn alleen aan grote veranderingen onderhevig. Wat betekent dit voor de medewerkers van de veiligheidsregio’s?

Hoe zorg je ervoor dat de huidige medewerkers fit, veerkrachtig en duurzaam inzetbaar blijven tijdens dynamische, langdurige en nieuwe crises? Hoe kun je als leidinggevende de ontwikkeling stimuleren van je team?

Inzicht in de verschillende aspecten die onlosmakelijk verbonden zijn met het presteren onder druk en met impactvolle incidenten, helpt enorm om uitval en verloop te voorkomen. In deze online training laten we zien wat stress, veranderkracht en mentale weerbaarheid gemeen hebben in de uitvoering van het werk in de Veiligheidsregio.

Di 25 augustus | Plenair van 10.30 – 12.00 uur + 30 min. Round Table
Do 24 september | Plenair van 15.00 – 16.30 + 30 min Round Table

Hoe meld je je aan?
Via het formulier hieronder kun je je aanmelden. Je ontvangt van ons een bevestiging en daarna verdere instructies en inloggegevens. Vlak voordat de training start, sturen we je nog een reminder.

Ons team staat voor je klaar
Wil je meer informatie over de training? Wil je even sparren over selectie- of ontwikkelvraagstukken? Heb je vragen over onze aanpak rondom de coronacrisis? Neem gerust contact op met je contactpersoon binnen LTP. Wij staan voor je klaar!

Tot snel en take care!
Team LTP