25 juni en 7 juli │ Gratis basistraining ‘Versterk je kennis rondom mentale weerbaarheid in het publieke domein’

25 juni en 7 juli │ Gratis basistraining ‘Versterk je kennis rondom mentale weerbaarheid in het publieke domein’

Veel beroepsgroepen in het publieke domein hebben te maken met incidenten. Van corona-spugers tot onbegrip van klanten over (nieuwe) regels waarbij escalatie ontstaat. Vooral voor medewerkers die moeten aanspreken en handhaven zoals OV-medewerkers, handhavers of beveiligers ontstaan er risico’s voor de duurzame inzetbaarheid vanwege een overmaat aan stress. 

Hoe kun je als lijnmanager of HR professional inzichten uit de psychologie gebruiken in de aansturing, ontwikkeling en nazorg voor jouw medewerkers Wat zijn de verschillende competenties die nodig zijn in de verschillende fasen rondom een incident? Hoe herken je verschillende coping stijlen? Waarom een adaptieve handhavingsstrategie zo belangrijk is?

Do 25 juni | Plenair van 15.00 – 16.30 uur + 30 min. Round Table
Di 7 juli | Plenair van 15.00 – 16.30 uur + 30 min. Round Table

Wat komt er aan bod tijdens de basistraining?
De relatie tussen stress, de-escaleren en mentale weerbaarheid vanuit psychologisch en wetenschappelijk perspectief. Wat zijn de factoren die werksucces in veiligheidsfuncties écht voorspellen? De belangrijke rol van de leidinggevende die deze ‘frontliners’ aanstuurt.

Hoe meld je je aan?
Je kunt je hieronder aanmelden via het contactformulier. Of neem voor meer informatie contact op met Ruben Simons: R.Simons@ltp.nl. Je ontvangt van ons een bevestiging en daarna verdere instructies en inloggegevens. Vlak voordat de training start, sturen we je nog een reminder.

Ons team staat voor je klaar
Wil je meer informatie over de trainingen? Wil je even sparren over selectie- of ontwikkelvraagstukken? Heb je vragen over onze aanpak rondom de coronacrisis? Neem gerust contact op met je contactpersoon binnen LTP of LTP TestNed. Wij staan voor je klaar!