Ontbijtsessie ‘Sociale Veiligheid – Omgaan met agressie op je werk’

Ontbijtsessie ‘Sociale Veiligheid – Omgaan met agressie op je werk’

De-escalerend vermogen. Iedereen die te maken heeft met sociale veiligheid kent deze term en weet hoe belangrijk het is voor een effectieve en vooral ook veilige beroepsuitoefening. Hoe effectief om te gaan met agressief gedrag van anderen, dat is waar het om gaat. Het is een vaardigheid, maar kan iedereen het leren?

Er is veel onderzoek gedaan naar dit onderwerp. Natuurlijk is lang niet alles is te controleren of te voorspellen, maar we weten inmiddels wel dat er een verband is tussen bepaalde persoonlijkheidskenmerken en de-escalerend vermogen.

Zaken als stressbestendigheid, zelfvertrouwen, maar ook inlevingsvermogen en optimisme, zijn naast sociale vaardigheden en inzicht van groot belang in het ontwikkelen van de-escalerend vermogen.

Je bent van harte welkom op de ontbijtsessie ‘Sociale Veiligheid – Omgaan met agressie op je werk’ op donderdag 8 november.

Tijdens de ontbijtsessie op donderdag 8 november gaan we dieper in op het thema ‘Sociale Veiligheid – Omgaan met agressie op je werk’. Het vindt plaats bij TestNed in Amstelveen (kantoor LTP) en duurt van 8.00 tot circa 10.30 uur. Er staat een heerlijk ontbijt voor je klaar en er is ruim de tijd om kennis te maken met collega’s uit het vakgebied. Wij bieden de ontbijtsessie kosteloos aan onze relaties aan.

Meld je aan!
Ga naar de website van LTP om je aan te melden voor de ontbijtsessie. Of neem voor meer informatie contact op met Anouk Broersma: e-mail of (020) 30 40 400.

Tot ziens op donderdag 8 november!