6 juni │ LTP TestNed Amstelveen │ Ontbijtsessie ‘Veilig werken – de paradox van routine’

6 juni │ LTP TestNed Amstelveen │ Ontbijtsessie ‘Veilig werken – de paradox van routine’

Veiligheid in organisaties wordt deels geborgd door protocollen, richtlijnen en de inrichting van een optimale werkomgeving, maar de factor ‘mens’ kan en mag zeker niet onderschat worden.

Het thema van deze ontbijtsessie is: de paradox van routine

Kennis en ervaring zijn van groot belang in veiligheidskritische functies. Zo helpt routine bij het snel kunnen maken van de juiste keuze. Tegelijkertijd kan routine leiden tot zelfoverschatting en daarmee neemt het risico op incidenten juist weer toe. Vanuit de psychologie zeer interessant en hier gaan we nader op in.

Dit en meer komt aan bod tijdens de ontbijtsessie ‘Veilig werken – de paradox van routine’. Je bent van harte welkom op donderdag 6 juni bij LTP TestNed in Amstelveen, van 8.00 tot circa 10.30 uur. Er staat een heerlijk ontbijt voor je klaar en er is ruim de tijd om kennis te maken met vakcollega’s. Je kunt kosteloos deelnemen.

Wil je je aanmelden?
Ga naar de website van LTP om je aan te melden voor de ontbijtsessie. Of neem voor meer informatie contact op met Tjalling Bruinsma, Consultant LTP TestNed: T.Bruinsma@ltp.nl of 06 – 58 95 56 95.

Tot ziens op donderdag 6 juni!