Over ons

Over ons

TestNed is marktleider op het gebied van wettelijke veiligheidskeuringen en assessments voor veiligheidskritische functies.

TestNed is opgericht in 2011 en heeft 20 jaar ervaring in de uitvoering van assessments voor veiligheidskritische functies. Onze aanpak kenmerkt zich door laagdrempeligheid en persoonlijke aandacht voor de deelnemers.

In onze veiligheidsassessments staat de factor mens centraal: ‘the human factor in safety’.


Wat biedt TestNed u?

  • Ervaring. Assessmentpsychologen met brede kennis van veiligheidskritische functies en industrieën. Zij hebben veel ervaring met assessments gericht op de mbo-doelgroep.
  • Flexibiliteit. Bij (grootschalige) projecten is veel mogelijk. Wij kunnen ook op uw locatie keuringen of assessments uitvoeren. Met 6 vestigingen hebben wij een landelijke dekking.
  • Betrouwbaarheid. Onze researchafdeling waarborgt de validiteit en kwaliteit van onze instrumenten. TestNed heeft de beschikking over moderne testapparatuur.
  • Effectiviteit. Een keuring of assessment wordt zó ingericht dat exact gemeten wordt wat vereist is. De deelnemers worden niet extra belast.
  • Klantgerichtheid. Wij nemen graag de rol aan van sparring partner en streven naar een open, constructieve samenwerking met onze klanten, met u.

Ruime expertise

Ruim 20 jaar aan kennis en ervaring op het gebied van veiligheidsassessments en –keuringen in met name de spoorbranche en logistiek.

ILT gecertificeerd

Erkend door de Inspectie Leefomgeving & Transport (ILT) en RailAlert voor het verrichten van veiligheidskeuringen.

Landelijke dekking

Met 6 vestigingen zijn wij het grootste bureau van Nederland op het gebied van veiligheidskeuringen en assessments. Wij hebben veel ervaring met (zeer) grote projecten.

Onze opdrachtgevers

Meer weten? Laat een bericht achter.

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.