Talent Scan: Veilig Werken

Steeds meer organisaties zien veiligheid als grootste prioriteit. Om dit te kunnen borgen is het van belang dat medewerkers over specifieke persoonskenmerken en vaardigheden beschikken. De Talent Scan ‘Veilig werken’ is een online selectie-assessment dat speciaal voor uitvoerende / mbo-functies is ontwikkeld.

Hoe gaat iemand om met risico’s en onveilige situaties?

De Talent Scan biedt onder andere inzicht in hoe iemand omgaat met ineens oplopende werkdruk (hectiek) en veranderingen. Hoe het zit met iemands capaciteiten en vermogens om veilig te kunnen werken? Daarnaast biedt de Talent Scan informatie over iemands persoonlijk profiel (samenwerking, werkaanpak) denkkracht en specifieke competenties op het vlak van veilig werken.

Lees verder over de invloed van gedrag en persoonlijkheid op veiligheidsbewustzijn handelen van medewerkers in onze whitepaper: de psychologie achter veilig werken »

Wat levert de Talent Scan op?

Na het doorlopen van het online assessment wordt er een rapport gegenereerd. Dit kan direct worden gedownload en wordt na goedkeuring doorgestuurd naar de opdrachtgever. Er is een rapport beschikbaar voor de kandidaat (met gerichte ontwikkeltips) en voor de recruiter/interviewer (met interviewvragen).

Werkwijze

De kandidaat ontvangt per e-mail een uitnodiging om de Talent Scan ‘Veilig werken’ in te vullen. Het invullen van dit compacte online assessment duurt ongeveer 35 minuten. Het bestaat uit een intelligentietest en twee korte persoonlijkheidsvragenlijsten.

Wil je meer informatie ontvangen per e-mail of persoonlijk contact met een van onze adviseurs? Vul het contactformulier in en wij nemen snel contact met je op.

Wat is het?

Een online selectie-assessment voor uitvoerende / mbo-functies, met een focus op veilig werken.
Wat levert het op?

Inzicht in iemands persoonlijk profiel, denkkracht en specifieke competenties op het vlak van veilig werken. Zeer waardevol bij selectiebeslissingen.
Wat houdt het in?

Een intelligentietest en twee korte persoonlijkheidsvragenlijsten. Invullen duurt ongeveer 35 minuten.
Waar?

Het online assessment kan thuis of op het werk (op een rustige plek) worden ingevuld.

Hoe kunnen wij je helpen?