Vacature Consultant Amstelveen (medior/senior)

Vacature Consultant Amstelveen (medior/senior)

LTP TestNed is een apart onderdeel binnen LTP Business Psychologen en marktleider in de wereld van veiligheidsassessments. Wij richten ons daarbij op 2 aandachtsgebieden: ‘veilig werken’ en ‘omgaan met agressie’. In beide gebieden is de invloed van het individu op veilig gedrag immers een cruciale.

Het TestNed team (met standplaats Amstelveen) zoekt een enthousiaste, ondernemende collega (32-40 uur).

Wij bevorderen met de inzichten van veiligheidsassessments (‘fit for the job’, ‘maintaining the fit’) veilig gedrag en daarmee de gewenste veiligheidscultuur. Als psychologisch adviesbureau is ons doel dat mensen werken in het verlengde van hun talent. Alleen dan zijn medewerkers gemotiveerd en bevlogen, neemt de productiviteit toe, zijn mensen duurzaam inzetbaar en worden incidenten voorkomen.

LTP TestNed is de laatste jaren vooral actief geweest in de OV-sector en breidt haar dienstverlening steeds verder succesvol uit naar andere sectoren. Veiligheid heeft immers voor veel organisaties in diverse sectoren zelfs de hoogste prioriteit. Het succesvolle team bestaat uit medewerkers die veel ervaring hebben in het werkveld.

Tot de werkzaamheden behoren:

  • Uitvoeren van assessments
  • Projectleiding, consultancy & advies
  • Zelfstanding een portfolio van klanten beheren en verder ontwikkelen
  • Mogelijkheden nieuwe sectoren/klanten onderzoeken

Wat wordt er van jou verwacht?

  • Hbo/Academisch werk- en denkniveau, bij voorkeur in de richting van toegepaste psychologie/Arbeids- en organisatiepsychologie.
  • >5 jaar ervaring in het assessmentvak.
  • Aantoonbare (commerciële) ervaring en kennis van de veiligheidsbranche is zonder meer een pre.

Heb je interesse?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ragini Bissumbhar, HR Adviseur: (020) 30 50 400. Ben jij degene die we zoeken en wil je solliciteren op deze vacature?

Nu solliciteren

N.b. een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.