Vacature Medewerker Planning & Support Amstelveen

Vacature Medewerker Planning & Support Amstelveen

Locatie: Amstelveen

LTP TestNed is een apart onderdeel binnen LTP Business Psychologen en marktleider in de wereld van veiligheidsassessments. Wij richten ons daarbij op 2 aandachtsgebieden: ‘veilig werken’ en ‘omgaan met agressie’. In beide gebieden is de invloed van het individu op veilig gedrag immers een cruciale. Sinds 1 april 2018 valt TestNed voor 100% onder LTP en TestNed is explosief aan het groeien.

Het Bedrijfsbureau van LTP TestNed in Amstelveen zoekt een enthousiaste collega (16-24 uur per week).

Als medewerker van het Bedrijfsbureau van LTP TestNed heb je te maken met een complexe planning met veel verschillende onderdelen. We zoeken daarom iemand die consciëntieus is en regelmatig, procedureel werk geen probleem vindt.

Wat wij verder belangrijk vinden: een proactieve houding, drive, optimisme, daadkracht en veerkracht. Je bent een teamplayer die samen met anderen de klus wil klaren. Je werkt efficiënt en voelt je verantwoordelijk. Je bent communicatief vaardig en commercieel ingesteld.

Naast hard werken is er ook ruimte voor ontspanning. Zo wordt er regelmatig gewandeld door het groen van de Middelpolder en is er genoeg ruimte voor een informeel gesprek met collega’s.

Tot de werkzaamheden behoren:

 • Gedetailleerde voorbereiding en planning (inclusief uitnodiging) en bewaking van alle keurings/assessmentactiviteiten gerelateerd aan de accounts.
 • Fungeren als eerste aanspreekpunt voor klanten, deelnemers aan een keuring/assessment en relaties. Je helpt en adviseert kandidaten en klanten.
 • Voorbereiding, ondersteuning, administratie en bewaking van assessment(projecten).
 • Secretariële en administratieve ondersteuning.
 • Aanmaken en bijhouden van digitaal klantdossier: zorgen voor de juiste klantgegevens t.b.v. het soepel verlopen van ingeplande activiteiten.

Wat wordt er van jou verwacht?

 • Mbo+/hbo-werk- en denkniveau. Een afgeronde secretaresseopleiding is een pre.
 • Gedegen kennis van moderne kantoorapplicaties; Microsoft Office. Kennis van AFAS is een pre.
 • Je bent consciëntieus en vindt regelmatig, procedureel werk geen probleem.
 • Je beschikt over veerkracht en bent een aanpakker.
 • Je bent vaardig in het stellen van prioriteiten en hebt inzicht in plannen en het gestructureerd organiseren van zaken.
 • Je bent sterk in het opbouwen en onderhouden van relaties.
 • Je bent communicatief sterk in woord en geschrift, en hebt een uitstekende beheersing van het Nederlands en goede beheersing van het Engels.

Wat bieden wij?
Een dynamische en uitdagende werkomgeving waarin je als medewerker de vrijheid hebt in je werk. Mensen staan bij LTP TestNed centraal. Wij helpen organisaties en mensen het beste uit zichzelf te halen. Logischerwijs streven wij ernaar ook het beste uit onze eigen organisatie te halen. Dit wordt bereikt door een intensieve samenwerking tussen alle afdelingen waarin input en feedback naar elkaar toe gewaardeerd worden.

Je komt terecht in een betrokken team van jonge en ervaren collega’s, waar de klant- en kandidaatbeleving centraal staan. Onze belangrijkste waarden: ondernemend, leerzaam, veilig en leuk.

Heb je interesse?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Candy de Oliveira, medewerker Bedrijfsbureau LTP TestNed: via c.deoliveira@ltp.nl of 020- 30 50 424. Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen?

Nu solliciteren

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

N.B. Een (online) assessment maakt deel uit van de procedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.